Книги » Новинки » Історії порятунку. Котячі пустощі
Історії порятунку. Котячі пустощі
Fb2

Книга Історії порятунку. Котячі пустощі Люсі Деніелс скачать fb2

Назва: Електронна книга Історії порятунку. Котячі пустощі
ISBN: 978-617-7670-50-5
Мова: Українська
Видавництво: АССА
Оригінальна назва: Animal Ark. The Purrfect Sleepover
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Історії порятунку. Котячі пустощі fb2

Короткий зміст книги Історії порятунку. Котячі пустощі - Люсі Деніелс

Амелія та Сем нарешті стали офіційними волонтерами у ветеринарній лікарні «Ковчег». Друзям подобається допомагати лікарям і доглядати за тваринами, особливо за милими кошенятами! Але коли дітям довелося опікувати непосидюче кошеня Луну, маленька кицюня завдала їм великих проблем... Тепер Амелія та Сем мають розгадати причини нічної котячої бійки, в яку потрапила кицюня.
Попри піклування за бешкетним кошеням, Амелії та Сему потрібно допомогти з організацією Котосуботи у «Ковчегу», на якій ветеринари розповідатимуть, як правильно доглядати за котиками. Як дітям зробити цей день успішним і разом з тим вберегти Луну від небезпеки та зробити її знову щасливою? На сторінці ви можете завантажити книгу Історії порятунку. Котячі пустощі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історії порятунку. Котячі пустощі належить до жанру Оповідання та повісті про тварин для дітей. Електронна книга автора Люсі Деніелс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історії порятунку. Котячі пустощі - Люсі Деніелс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
24 серпня 2024 04:11
«Історії порятунку. Котячі пустощі» Люсі Деніелс – це зворушлива і захоплююча книга, яка подарує читачам незабутні миті співпереживання та радості. Авторка майстерно поєднує історії котів з їхніми пригодами та важливими уроками про дружбу і відданість. Чудово підійде як для любителів котів, так і для тих, хто цінує добрі історії про порятунок і надію.
Правовласникам