Книги » Новинки » Гвинтові сходи
Гвинтові сходи
Fb2

Книга Гвинтові сходи Етель Ліна Уайт скачать fb2

Назва: Електронна книга Гвинтові сходи
ISBN: 978-617-8023-17-1
Мова: Українська
Видавництво: Жорж
Оригінальна назва: The Spiral Staircase
Кількість сторінок: 379
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Гвинтові сходи fb2

Короткий зміст книги Гвинтові сходи - Етель Ліна Уайт

У глухій місцині на межі Англії та Вельсу ширяться чутки про маніяка, який жорстоко вбиває дівчат. Останню жертву було знайдено поруч із маєтком, куди влаштувалася на роботу 19-річна служниця Гелен Кейпел. Проте дівчині здається, що вона у відносній безпеці: цієї ночі в будинку повно людей, а його двері й вікна наказано не відчиняти до ранку.
Та коли поступово, один за одним, мешканці маєтку залишають її, Гелен розуміє, що опинилася в пастці. На сторінці ви можете завантажити книгу Гвинтові сходи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гвинтові сходи належить до жанру Британський детектив. Електронна книга автора Етель Ліна Уайт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гвинтові сходи - Етель Ліна Уайт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
24 серпня 2024 07:00
"Гвинтові сходи" Етель Ліна Уайт — це інтригуючий трилер, що захоплює з перших сторінок. Авторка майстерно поєднує елементи містики та загадки, створюючи атмосферу напруження та очікування. Відмінна робота, яка залишає після себе багато запитань і бажання поринути в світ таємниць ще раз.
Правовласникам