Книги » Новинки » Четверо дітей та Ельф
Четверо дітей та Ельф
Fb2

Книга Четверо дітей та Ельф Жаклін Уілсон скачать fb2

Назва: Електронна книга Четверо дітей та Ельф
ISBN: 978-966-10-4267-3
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Оригінальна назва: Four Children and It
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Четверо дітей та Ельф fb2

Короткий зміст книги Четверо дітей та Ельф - Жаклін Уілсон

Джаклін Вілсон – авторка бестселерів про Трейсі Бікер та повістей про життя сучасних дітей і підлітків – сама понад усе любить читати. І на почесному місці на її полиці стоїть книжка Едіт Несбіт «П’ятеро дітей та Ельф». Ще б пак – у ній усі найпотаємніші бажання героїв збуваються завдяки казковому, всемогутньому і небезпечному Псаммідові! Щоправда, діти з книжки Несбіт жили давненько, мало не сто років тому.
А ось цікаво, а якби і наші сучасні бажання могли отак здійснитися? Що б з цього вийшло? Про це й написала Джаклін Вілсон...
Читайте – і ви дізнаєтеся, як воно – бути багатим і відомим, уміти літати чи виконувати карколомні акробатичні трюки. Можливо, ви навіть розгадаєте найпотаємніше бажання свого серця..! На сторінці ви можете завантажити книгу Четверо дітей та Ельф в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Четверо дітей та Ельф належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Жаклін Уілсон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Четверо дітей та Ельф - Жаклін Уілсон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
24 серпня 2024 12:11
"Четверо дітей та Ельф" Жаклін Уілсон – це захоплююча і зворушлива історія про дружбу, пригоди та сімейні цінності. Авторка майстерно передає емоції героїв, змушуючи читача поринути у світ дитячої фантазії та мрій. Книга залишає теплі враження і нагадує про важливість підтримки одне одного у складні часи.
Правовласникам