Книги » Новинки » Наші приховані дари
Наші приховані дари
Fb2

Книга Наші приховані дари Керолайн О'Доног'ю скачать fb2

Назва: Електронна книга Наші приховані дари
ISBN: 978-966-679-982-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: All Our Hidden Gifts
Кількість сторінок: 464
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Наші приховані дари fb2

Короткий зміст книги Наші приховані дари - Керолайн О'Доног'ю

Шістнадцятирічна Мейв переживає складні часи. Минув майже рік, відколи вона відштовхнула свою найкращу подругу Лілі, щоб приєднатися до гурту популярних учениць. Утім, це не особливо змінило її статусу в школі. Прибираючи за покару шкільний підвал, званий ученицями Карцером, Мейв знаходить колоду карт Таро — і захоплюється ворожінням. Минає кілька днів, і ось Мейв уже популярна шкільна ворожка. Та її успіх нетривалий: після невдалої ворожби та сварки Лілі зникає безвісти. Що трапилося з нею? І чи вийде Мейв оволодіти своїм даром і виправити помилки, відшукавши Лілі?
У своєму дебютному романі для підлітків ірландська письменниця Керолайн О’Доног’ю торкається чутливих тем: дружби, першого кохання, пошуку і прийняття себе, гендеру, гомофобії — і приправляє все це пригорщею ірландської магії. На сторінці ви можете завантажити книгу Наші приховані дари в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Наші приховані дари належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Керолайн О'Доног'ю повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Наші приховані дари - Керолайн О'Доног'ю
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
24 серпня 2024 18:00
"Наші приховані дари" Керолайн О'Доног'ю — це надихаюча книга, яка відкриває нові горизонти самопізнання та розвитку. Авторка майстерно поєднує наукові дослідження з особистими історіями, що дозволяє читачеві задуматися над своїми прихованими можливостями. Рекомендую всім, хто прагне глибше зрозуміти себе та свої таланти.
Правовласникам