Книги » Новинки » Шале пам'яті
Шале пам'яті
Fb2

Книга Шале пам'яті Тоні Джадт скачать fb2

Назва: Електронна книга Шале пам'яті
ISBN: 978-617-95188-2-9
Мова: Українська
Видавництво: Човен
Оригінальна назва: The Memory Chalet
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Шале пам'яті fb2

Короткий зміст книги Шале пам'яті - Тоні Джадт

«Шале пам'яті» — це мемуари, не схожі на будь-які інші. Кожен есей вносить найменші подробиці особистого досвіду в більші рамки історії. Їжа, поїзди та запахи оживають, коли Джадт веде нас з по­воєнного Лондона свого дитинства через Париж, Прагу й потрапляє до Нью-Йорка, де він і знайшов свій дім.
Завдяки моральній чистоті та природній дотепності Джадту вдається поєднати в собі все — від захоплення автоперегонами до радикальної політики і, нарешті, нищівної хвороби, яка, власне, і забрала його життя.
Ця книга створена тоді, коли Джадт уже був паралізований і фізично не міг писати, проте вона постала неначе в затишку старих придорожніх готелів — як останній теплий притулок у темряві останніх років. На сторінці ви можете завантажити книгу Шале пам'яті в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Шале пам'яті належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Тоні Джадт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Шале пам'яті - Тоні Джадт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
24 серпня 2024 18:44
"Шале пам'яті" Тоні Джадта – це глибоке дослідження ідей, які формували сучасну європейську політику та культуру. Автор майстерно поєднує історичний аналіз з особистими спогадами, створюючи унікальну атмосферу роздумів про пам'ять та ідентичність. Книга залишає сильне враження та спонукає до глибшого осмислення минулого і його впливу на сьогодення.
Правовласникам