Книги » Новинки » Завтра
Завтра
Fb2

Книга Завтра Олександр Красовицький скачать fb2

Назва: Електронна книга Завтра
ISBN: 978-617-551-045-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 129
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Завтра fb2

Короткий зміст книги Завтра - Олександр Красовицький

Нова книга Олександра Красовицького «Завтра» — своєрідне передбачення найближчих та більш віддалених подій, які неминуче спіткають «імперію зла» РФ за її пекельні діяння.
Персонажі трьох повістей реалістичні «до мурашок» — пропагандист, що плете паралельну реальність, цинічний і жорстокий спецслужбист, божевільний ­тиран.
«Можливо, саме ці дрібні люди і привели Європу до великої війни. Вони діяли у всьому світі, створюючи паралельну реальність не лише росіянам, а й німцям, ізраїль­тянам, американцям. Вони купували політиків, фінан­сували політичні партії, втручалися у вибори ­через соцмережі, економічними загрозами змушували цілі групи країн поступатися своїми інтересами», — пише автор.
Можна назвати книгу антиутопічною, але тоді ми вже давно живемо в антиутопії.
«Ця книга — не історія минулого. Це попередження про майбутнє», — каже автор. На сторінці ви можете завантажити книгу Завтра в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Завтра належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Олександр Красовицький повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Завтра - Олександр Красовицький
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
25 серпня 2024 00:11
"Завтра" Олександра Красовицького вражає своєю глибиною та емоційністю. Автор майстерно поєднує реалії сучасності з філософськими роздумами, змушуючи читача замислитися над сенсом життя та майбутнім. Це книга, яка залишає слід у серці і розумі.
Правовласникам