Книги » Новинки » Мобі Дік
Мобі Дік
Fb2

Книга Мобі Дік Герман Мелвілл скачать fb2

Назва: Електронна книга Мобі Дік
ISBN: SMP2200000183156
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: Moby-Dick, or The Whale
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Мобі Дік fb2

Короткий зміст книги Мобі Дік - Герман Мелвілл

Роман частково заснований на реальних подіях, які трапилися в 1820 році з китобійним судном «Ессекс» (у романі він називається «Пеквод»). Твір містить багато символізму та підтексту.
Білий кит на прозвисько Мобі Дік знищив не один десяток кораблів та матросів. І саме він відкусив ногу капітану Ахаву кілька років тому. Ахав хоче помститися тварині і йому байдуже яким чином і якою ціною. На сторінці ви можете завантажити книгу Мобі Дік в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мобі Дік належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Герман Мелвілл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мобі Дік - Герман Мелвілл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
25 серпня 2024 03:44
"Мобі Дік" Германа Мелвілла — це глибока та багатогранна алегорія, що досліджує теми одержимості, природи та людського існування. Стиль автора вражає своїм поетичним багатством і філософською глибиною, роблячи цю книгу не лише історією про китобійний промисел, а й умовою для роздумів про життя та його сенс. Це класика, яка залишає сильний відбиток у свідомості читача.
Правовласникам