Книги » Новинки » Володимир Винниченко. Вибрані твори
Володимир Винниченко. Вибрані твори
Fb2

Книга Володимир Винниченко. Вибрані твори Володимир Винниченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Володимир Винниченко. Вибрані твори
ISBN: SMP2200000183071
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Володимир Винниченко. Вибрані твори fb2

Короткий зміст книги Володимир Винниченко. Вибрані твори - Володимир Винниченко

Літературна спадщина Володимира Винниченка вважається невід’ємною частиною золотого фонду української літератури. В оповіданнях і новелах Винниченко виявив високу майстерність — уміння живо, вільно, захопливо розповідати й яскраво, художньо показувати події тогочасного життя, зокрема долю дітей — як у оповіданні «Федько-халамидник».
«Момент» — імпресіоністична новела про коротке кохання між революціонером і панною в небезпечній для життя ситуації. У ній поєднались реалістичне змалювання дійсності й філософський підтекст плинності життя, щастя людини, про мить як частинку вічності.
Роман «Записки кирпатого Мефістофеля» — один із ключових у творчості Володимира Вінниченка, його літературна реакція на поразку революції та національного руху, роман про «нову сім’ю» та «нову мораль». На сторінці ви можете завантажити книгу Володимир Винниченко. Вибрані твори в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Володимир Винниченко. Вибрані твори належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Володимир Винниченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Володимир Винниченко. Вибрані твори - Володимир Винниченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам