Книги » Новинки » Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні
Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні
Fb2

Книга Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні Роман Маленков скачать fb2

Назва: Електронна книга Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні
ISBN: 978-617-7286-77-5
Мова: Українська
Видавництво: Комора
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні fb2

Короткий зміст книги Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні - Роман Маленков

Історія України бурхлива і насичена, а природа — справді унікальна, тож не дивно, що тут є багато привабливих і цікавих туристичних об’єктів. Але які з них варто побачити насамперед?
За низкою чітких критеріїв ЮНЕСКО визначила 7 головних природних та культурних об’єктів України та включила їх у список Світової спадщини. Крім того, існує ще й список кандидатів на включення до списку Світової спадщини, який називають Попереднім списком ЮНЕСКО, в Україні таких об’єктів ще 17.
Путівник Романа Маленкова, мандрівника і засновника краєзнавчого сайту «Україна Інкогніта», розповість про них усі. На сторінці ви можете завантажити книгу Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні належить до жанру Україна. Електронна книга автора Роман Маленков повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні - Роман Маленков
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
25 серпня 2024 05:44
Книга "Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні" Романа Маленкова вражає глибоким аналізом культурних і природних об'єктів, які становлять безцінну частину нашої спадщини. Автор майстерно поєднує історичні факти з емоційним сприйняттям краси українських місць, закликаючи читачів цінувати та зберігати цю унікальність. Ця праця стане чудовим путівником для всіх, хто бажає пізнати багатство України.
Правовласникам