Книги » Новинки » У карнавалі історії. Свідчення
У карнавалі історії. Свідчення
Fb2

Книга У карнавалі історії. Свідчення Леонід Плющ скачать fb2

Назва: Електронна книга У карнавалі історії. Свідчення
ISBN: 978-617-7286-38-6
Мова: Українська
Видавництво: Комора
Кількість сторінок: 720
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать У карнавалі історії. Свідчення fb2

Короткий зміст книги У карнавалі історії. Свідчення - Леонід Плющ

Мемуар-автобіографія одного з найвідоміших дисидентів СРСР, українського математика Леоніда Плюща (1939–2015), вперше виданий на Заході.
1979 р. п’ятьма мовами одночасно (російською, французькою, англійською, італійською й українською), належить до «золотого фонду» літератури антитоталітарного спротиву. Аналізуючи свій життєвий шлях від повоєнного дитинства до Дніпропетровської психтюрми, куди його вкинуто було з початком репресій 1972 р., Л. Плющ створює безцінний панорамний портрет цілого покоління “шістдесятників”, якому історія дала шанс звільнити свою свідомість від гіпнотичної влади авторитаризму. Текст подається в авторській редакції 2002 року, з додатками й передмовою Оксани Забужко. На сторінці ви можете завантажити книгу У карнавалі історії. Свідчення в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання У карнавалі історії. Свідчення належить до жанру Математики. Електронна книга автора Леонід Плющ повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу У карнавалі історії. Свідчення - Леонід Плющ
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
25 серпня 2024 06:11
Книга "У карнавалі історії. Свідчення" Леоніда Плюща вражає глибиною та щирістю авторських спогадів, які відкривають перед читачем незабутні моменти української історії. Плющ майстерно поєднує особисті переживання з ширшими суспільно-політичними контекстами, створюючи потужний емоційний резонанс. Це видатне свідчення епохи, яке варто прочитати кожному, хто цікавиться історією України.
Правовласникам