Книги » Новинки » Фаріде. Роман-апокриф
Фаріде. Роман-апокриф
Fb2

Книга Фаріде. Роман-апокриф Ірен Роздобудько скачать fb2

Назва: Електронна книга Фаріде. Роман-апокриф
ISBN: 978-966-688-068-3
Мова: Українська
Видавництво: Нора-Друк
Кількість сторінок: 232
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Фаріде. Роман-апокриф fb2

Короткий зміст книги Фаріде. Роман-апокриф - Ірен Роздобудько

Той, хто врятував одне людське життя, — врятував цілий світ.
Про це не знає дівчинка, що живе в маленькому кримському Селищі. Проте під час Другої світової війни вона рятує єврейських дітей від неминучої смерті. А на цілу епоху пізніше її, вже стару жінку, розшукали 80 врятованих нею дорослих людей. І вона стала праведницею світу — забутою, закатованою як нацистами, так і радянським режимом.
Це — факт. Все інше — апокриф, вигадка автора. Узагальнена і суб’єктивна. Як узагальненими і дещо фантасмагоричними є і Селище, і всі його мешканці, переплетені між собою, мов виноградні лози.
Автор не претендує на лаври історика. Лише — на найменший «язичок» найменшого дзвоника, який бринить серед ночі голосами тисяч вигнанців: «я-по-вер-нусь-я-по-вер-нусь…» — і нагадує, що наш ДІМ завжди з нами. З нього може вигнати ворог, але ніхто не може його відняти.
Якщо ти віриш у повернення! На сторінці ви можете завантажити книгу Фаріде. Роман-апокриф в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фаріде. Роман-апокриф належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Ірен Роздобудько повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фаріде. Роман-апокриф - Ірен Роздобудько
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
25 серпня 2024 16:11
"Фаріде. Роман-апокриф" Ірен Роздобудько вражає своєю глибиною та емоційною силою. Авторка майстерно поєднує історію та вигадку, створюючи яскраві образи, які залишають слід у пам'яті. Книга спонукає до роздумів про любов, віру та людські стосунки в умовах випробувань.
Правовласникам