Книги » Новинки » П'ять секунд. П'ять днів
П'ять секунд. П'ять днів
Fb2

Книга П'ять секунд. П'ять днів Євген Положій скачать fb2

Назва: Електронна книга П'ять секунд. П'ять днів
ISBN: 978-966-8659-90-4
Мова: Українська
Видавництво: Нора-Друк
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать П'ять секунд. П'ять днів fb2

Короткий зміст книги П'ять секунд. П'ять днів - Євген Положій

П’ять секунд, п’ять днів, п’ять років, вічність — такий часовий алгоритм нового роману Євгена Положія. Головний герой, який все життя — у Вільних профспілках, на обох Майданах — бореться за справедливість, зрештою, коли починається війна, йде на фронт і там потрапляє в «Іловайський котел».
Тяжко поранений, у складі групи з тринадцяти бійців, намагається вижити в безнадійній ситуації. Після піврічного лікування, восьми операцій, емоційно виснажений, він приймає рішення, що вже зробив свою справу і прийшов час відпочити.
Але коли старий товариш — народний герой, той, хто разом з ним пліч-о-пліч боровся за правду, тепер силою і страхом створює в рідному місті свою бізнес-імперію, стає очевидним: якщо не борешся зі злом, опиняєшся на темному боці. Тож боротьба триває... На сторінці ви можете завантажити книгу П'ять секунд. П'ять днів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання П'ять секунд. П'ять днів належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора Євген Положій повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу П'ять секунд. П'ять днів - Євген Положій
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам