Книги » Новинки » Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю
Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю
Fb2

Книга Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю Юлія Смаль скачать fb2

Назва: Електронна книга Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю
ISBN: 978-966-679-963-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю fb2

Короткий зміст книги Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю - Юлія Смаль

Коли люди навчилися використовувати вогонь, це змінило їхнє життя. Згодом вони винайшли порох, грецький вогонь, вибухівку і вогнепальну зброю. Зброярі експериментували, алхіміки та хіміки поєднували різні елементи й отримували несподівані реакції та вибухові суміші. А нині ми маємо бойові отруйні речовини і ядерну зброю, вічне джерело енергії, яке водночас може спричинити техногенні катастрофи і радіаційне зараження. Що буде далі – залежить від нас.
Хочеш пройти шлях від винайдення пороху і грецького вогню до динаміту і ядерних бомб – гортай цю книжку. Буде захопливо, бо це справді вибухова історія! На сторінці ви можете завантажити книгу Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю належить до жанру Книги з історії для дітей. Електронна книга автора Юлія Смаль повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю - Юлія Смаль
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роман
Роман
25 серпня 2024 19:22
Книга "Вибухова історія людства. Як хімія стала зброєю" Юлії Смаль вражає глибоким аналізом впливу хімічних технологій на хід історії. Авторка майстерно поєднує наукові факти з захоплюючими історіями, що робить читання не лише освітнім, а й надзвичайно цікавим. Рекомендую всім, хто хоче краще зрозуміти роль науки у формуванні сучасного світу.
Правовласникам