Книги » Новинки » Повен неба капелюх
Повен неба капелюх
Fb2

Книга Повен неба капелюх Террі Пратчетт скачать fb2

Назва: Електронна книга Повен неба капелюх
ISBN: 978-617-679-908-5
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: A Hat Full of Sky
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Повен неба капелюх fb2

Короткий зміст книги Повен неба капелюх - Террі Пратчетт

«Повен неба капелюх» — роман із серії «Дискосвіт» Террі Пратчетта, продовження пригод маленької відьмочки Тіфані Болячки.
Тіфані — одинадцять, і вона стає ученицею досвідченої відьми панни Рівень. Дівчинка мріє літати на мітлі, чарувати паличкою, вивчати заклинання, однак їй доводиться багато поратися у господарстві, а ще — ходити селами і без усіляких чарів допомагати людям.
Тіфані призвичаюється виходити зі свого тіла, щоб подивитися на себе, коли під рукою немає дзеркала. Та це виявляється небезпечною вправою, адже ніколи не знаєш, хто і з якою метою може цим скористатися. Тіфані дізнається, як це — не бути собою, і вкотре переконується, що ознакою справжньої відьми є зовсім не модний капелюх. На сторінці ви можете завантажити книгу Повен неба капелюх в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Повен неба капелюх належить до жанру Сучасне фентезі. Електронна книга автора Террі Пратчетт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Повен неба капелюх - Террі Пратчетт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
25 серпня 2024 21:44
"Повен неба капелюх" Террі Пратчетта – це яскравий і дотепний роман, який знову підтверджує майстерність автора у створенні незабутніх персонажів і унікального світу. Пратчетт вдало поєднує гумор, філософію та соціальну сатиру, змушуючи читача задуматися про повсякденність та абсурди життя. Ця книжка залишає після себе не лише усмішку, але й глибокі роздуми про людську природу.
Правовласникам