Книги » Новинки » Ловець пластику та інші професії майбутнього
Ловець пластику та інші професії майбутнього
Fb2

Книга Ловець пластику та інші професії майбутнього Софія Россі, Карло Канепа скачать fb2

Назва: Електронна книга Ловець пластику та інші професії майбутнього
ISBN: 978-617-679-934-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Ловець пластику та інші професії майбутнього fb2

Короткий зміст книги Ловець пластику та інші професії майбутнього - Софія Россі, Карло Канепа

Як ловець пластику може рятувати океани від забруднення? Чи вмітиме кравчиня ДНК вирізати та лагодити геноми, уражені захворюванням? І чи вдасться клонувальнику вимерлих видів зберегти ті, яким загрожує небуття?
Завдяки цій книжці ви дізнаєтеся, що за кілька років, можливо, матимете змогу відроджувати біологічні види, що вимерли багато тисяч років тому, чи будувати будинки в неможливих місцях. Ви зможете відкривати захворювання, про існування яких ми зараз навіть не підозрюємо, або ж очищувати повітря, яким дихаємо. На сторінці ви можете завантажити книгу Ловець пластику та інші професії майбутнього в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ловець пластику та інші професії майбутнього належить до жанру Все про все. Універсальні енциклопедії. Електронна книга автора Софія Россі, Карло Канепа повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ловець пластику та інші професії майбутнього - Софія Россі, Карло Канепа
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
25 серпня 2024 23:33
"Ловець пластику та інші професії майбутнього" — це захоплююча і натхненна книга, яка відкриває нові горизонти у світі професій, що з'являються в умовах екологічних викликів. Софія Россі та Карло Канепа майстерно поєднують актуальність теми з креативністю, змушуючи читача задуматися про роль кожного з нас у формуванні майбутнього. Рекомендую всім, хто прагне зрозуміти, як зміни в суспільстві впливають на ринок праці.
Правовласникам