Книги » Новинки » Джинго
Джинго
Fb2

Книга Джинго Террі Пратчетт скачать fb2

Назва: Електронна книга Джинго
ISBN: 978-617-679-910-8
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Jingo
Кількість сторінок: 440
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Джинго fb2

Короткий зміст книги Джинго - Террі Пратчетт

«Джинґо» — четвертий роман із циклу про Міську варту серії «Дискосвіт» Террі Пратчетта, що висміює агресивний горе-патріотизм та безпідставний войовничий ентузіазм.
Зненацька з глибин Округлого моря здійнявся... цілий острів і, звісно ж, найближчі до нього Анк-Морпорк та їхній морський сусід Хапонія претендують на нову територію та навіть готові розпочати за неї війну. Правда, готовність у випадку анк-морпоркців означає хіба що хвацький бойовий дух. Командор Варти Семюел Ваймз відчуває, як у місті змінився вітер — так, що не пізнати, хто тепер друг, а хто ворог — і за будь-яку ціну намагається зупинити, мабуть, найбільший у своїй кар’єрі злочин.
Тим часом лорд Ветінарі як вправний політик який звик жонглювати інтересами впливових людей, намагається втримати місто на плаву. Допоможуть йому в цьому геніальний винахідник Леонард із Квірма і значно менш обдаровані вартові, які несподівано розкриють свій потенціал. На сторінці ви можете завантажити книгу Джинго в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Джинго належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Террі Пратчетт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Джинго - Террі Пратчетт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
26 серпня 2024 01:00
"Джинго" Террі Пратчетта - це надзвичайно дотепна і захоплююча книга, яка чудово поєднує сатиру, гумор та фентезі. Автор майстерно порушує важливі соціальні теми крізь призму абсурдних ситуацій і колоритних персонажів. Ця історія не лише розважає, а й спонукає задуматися про природу конфліктів та людських відносин.
Правовласникам