Книги » Новинки » Ел і Ева
Ел і Ева
Fb2

Книга Ел і Ева Надія Біла скачать fb2

Назва: Електронна книга Ел і Ева
ISBN: 978-617-679-929-0
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 496
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Ел і Ева fb2

Короткий зміст книги Ел і Ева - Надія Біла

Шістнадцятирічний Ел живе життям цілком звичайного американського підлітка. Він нічим не вирізняється у школі, а після уроків зависає з другом або підпрацьовує в кінотеатрі. Закохується без взаємності у недосяжних красунь та переймається вступом до універу. Батьки Ела розлучені, у кожного давно нова родина: у тата – в Україні, в мами – у США. Приїхавши до тата на канікули, Ел знайомиться з Евою – своєю «новою сестрою».
П’ятнадцятирічна Ева – дівчинка-вогонь, яскрава та імпульсивна. Тусується з рокерами, зависає в барі «Бочка» і кохає дорослого чоловіка: музиканта, звичайно. Ел і Ева – пізнають життя, дорослішають, помиляються, вчаться дружити, спілкуватися, переживають перші закоханості і перші життєві труднощі.
Вікові обмеження: 16+ На сторінці ви можете завантажити книгу Ел і Ева в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ел і Ева належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Надія Біла повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ел і Ева - Надія Біла
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
26 серпня 2024 01:11
"Ел і Ева" Надії Білої – це емоційний і проникливий роман, що порушує важливі теми самоідентичності та внутрішньої боротьби. Автор майстерно передає переживання героїв, занурюючи читача в їхній світ. Книга залишає глибокий слід у серці і спонукає до роздумів про сенс життя і любові.
Правовласникам