Книги » Новинки » Дивовижний імунітет. Про антитіла, інфекції та інші цікавинки імунної системи
Дивовижний імунітет. Про антитіла, інфекції та інші цікавинки імунної системи
Fb2

Книга Дивовижний імунітет. Про антитіла, інфекції та інші цікавинки імунної системи Філіп Детмер скачать fb2

Назва: Електронна книга Дивовижний імунітет. Про антитіла, інфекції та інші цікавинки імунної системи
ISBN: 9786171294738
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: IMMUNE
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Дивовижний імунітет. Про антитіла, інфекції та інші цікавинки імунної системи fb2

Короткий зміст книги Дивовижний імунітет. Про антитіла, інфекції та інші цікавинки імунної системи - Філіп Детмер


  • Найважливіша книжка в епоху пандемії COVID-19

  • Усе про те, як працює та від чого потерпає наш внутрішній захист


Поки ми займаємося рутинними офісними справами чи гуляємо парком, сьорбаючи каву, їдемо в метро чи приміряємо одяг у магазині, всередині нас, глибоко під шкірою, точаться справжнісінькі баталії. Мільйони крихітних організмів діляться, скорочуються, борються і вмирають заради нас. Саме так працює він — дивовижний та надзвичайно важливий людський імунітет. Автор цієї книжки запрошує до подорожі міцною фортифікаційною спорудою нашого організму, від захисних механізмів якої дійсно залежить усе.
Як віруси потрапляють до організму? Що відбувається з тілом під час високої температури? Чому імунна система дає збій? Як виробляються антитіла та знешкоджуються погані бактерії? Звідки береться алергія та чому здорові клітини вражає рак — усередині нас стільки незвіданого та важливого, сповненого історій про перемоги, поразки і дивовижні самопожертви нашого дивовижного імунітету. На сторінці ви можете завантажити книгу Дивовижний імунітет. Про антитіла, інфекції та інші цікавинки імунної системи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дивовижний імунітет. Про антитіла, інфекції та інші цікавинки імунної системи належить до жанру Анатомія й фізіологія людини. Електронна книга автора Філіп Детмер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дивовижний імунітет. Про антитіла, інфекції та інші цікавинки імунної системи - Філіп Детмер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
26 серпня 2024 05:11
Книга "Дивовижний імунітет" Філіпа Детмера є захоплюючим і доступним дослідженням складного світу імунної системи. Автор майстерно поєднує наукові факти з цікавими історіями, що робить матеріал зрозумілим і цікавим для читачів будь-якого рівня підготовки. Рекомендую всім, хто хоче дізнатися більше про те, як наш організм бореться з хворобами!
Правовласникам