Книги » Новинки » Культура діалогу
Культура діалогу
Fb2

Книга Культура діалогу скачать fb2

Назва: Електронна книга Культура діалогу
ISBN: 978-966-03-9650-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 381
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Культура діалогу fb2

Короткий зміст книги Культура діалогу -

Книга є результатом проведення національних круглих столів, де, окрім лідерів думок та науковців, залучений до діалогу і широкий загал. У межах проєкту торкнулися семи вагомих тем, які так чи інакше стосуються кожного українця: культура діалогу, історія та історичні постаті, мова, віра та релігія, щастя, екологія, мистецтво.
Різні думки експертів на сенситивні питання дозволяють не тільки заповнити про­галини публічних дискусій, а й зро­бити власні висновки та напрацьовувати наші українські наративи. На сторінці ви можете завантажити книгу Культура діалогу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Культура діалогу належить до жанру Культурологія. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Культура діалогу -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
26 серпня 2024 07:44
"Культура діалогу" - це надзвичайно глибока та вдумлива книга, що підкреслює важливість відкритого спілкування у сучасному суспільстві. Автори майстерно розкривають механізми взаємодії, пропонуючи практичні поради для встановлення конструктивного діалогу. Читання цієї книги залишає відчуття натхнення та бажання взаєморозуміння.
Правовласникам