Книги » Новинки » Пітер Пен
Пітер Пен
Fb2

Книга Пітер Пен Джеймс Метью Баррі скачать fb2

Назва: Електронна книга Пітер Пен
ISBN: 978-966-03-9636-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Peter Pen
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Пітер Пен fb2

Короткий зміст книги Пітер Пен - Джеймс Метью Баррі

Повість шотландського письменника Джеймса Метью Баррі (1860—1937) «Пітер Пен» — це романтична казка про світ дитинства.
Головний герой Пітер Пен — хлопчик, який не хоче ставати дорослим, — живе у дивовижній країні Ніколандії разом із загубленими дітьми. Їм подобається жити поряд з феями на деревах, літати та повсякчас влаштовувати різні витівки, але хлопчикам бракує мами. І їхній ватажок Пітер Пен знаходить дівчинку Венді, яка погоджується стати їхньою мамою і полетіти до Ніколандії разом зі своїми двома братами.
Про дивовижні пригоди Венді, Пітера Пена, феї Тінкер Белл та загублених хлопчиків читайте у цій веселій, з яскравими малюнками книжці. На сторінці ви можете завантажити книгу Пітер Пен в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пітер Пен належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Джеймс Метью Баррі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пітер Пен - Джеймс Метью Баррі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
26 серпня 2024 13:33
"Пітер Пен" Джеймса Метью Баррі — це чарівна історія про вічне дитинство та пригоди, яка запрошує читача у світ уяви та безмежних можливостей. Баррі майстерно поєднує фантазію з глибокими психологічними темами, які змушують задуматися про дорослішання і втрату наївності. Ця книга залишає слід у душі, нагадуючи про важливість мрій і вміння насолоджуватися життям.
Правовласникам