Книги » Новинки » Партитура революції
Партитура революції
Fb2

Книга Партитура революції Володимир Філенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Партитура революції
ISBN: 978-966-03-9716-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Партитура революції fb2

Короткий зміст книги Партитура революції - Володимир Філенко

Володимир Філенко (нар. 1955 року у селі Шелудьківка на Харківщині) — український політик. Був заступником голови Народної Ради, народним депутатом першого, третього, четвертого і шостого скликань, головою однієї з перших партій в посткомуністичній Україні — Партії демократичного відродження України, «польовим командиром» Помаранчевого Майдану. Володимир Філенко — один з тих, хто писав і творив історію власноруч, коли провидіння покликало його до цього. Він був безпосереднім учасником і співтворцем подій, звершень і перемог нашої непередбачуваної сучасності.
Як вдалося зберегти українські гени та український характер і так яскраво проявити їх у переломну добу української історії? Відповідь на ці питання читач знайде на сторінках книги, написаної живою, динамічною і захопливою авторською мовою. На сторінці ви можете завантажити книгу Партитура революції в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Партитура революції належить до жанру Політологія. Політичні мемуари. Електронна книга автора Володимир Філенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Партитура революції - Володимир Філенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
26 серпня 2024 15:44
"Партитура революції" Володимира Філенка — це захоплююча та глибока праця, яка досліджує складні механізми соціальних змін і революційних процесів. Автор майстерно поєднує історичні факти з аналітичними роздумами, що робить книгу не лише інформативною, але й стимулюючою до критичного мислення. Рекомендую всім, хто цікавиться історією та соціологією!
Правовласникам