Книги » Новинки » Привиди серед нас
Привиди серед нас
Fb2

Книга Привиди серед нас Ксенія Циганчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Привиди серед нас
ISBN: 978-966-03-9658-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Привиди серед нас fb2

Короткий зміст книги Привиди серед нас - Ксенія Циганчук

Від руки невідомого вбивці гине Єгор Скляр. Але це тільки початок. Здається, небезпека чатує на кожного, хто знав Єгора. От тільки ніхто не може спіймати злочинця: той невловимий, наче привид.
За справу береться легендарний слідчий Адріян Скляр — батько Єгора. Знайти та покарати вбивцю сина — справа честі для нього. Під підозрою — всі. На сторінці ви можете завантажити книгу Привиди серед нас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Привиди серед нас належить до жанру Поліцейський детектив. Електронна книга автора Ксенія Циганчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Привиди серед нас - Ксенія Циганчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
26 серпня 2024 19:11
"Привиди серед нас" Ксенії Циганчук — це захоплююча історія, яка майстерно поєднує елементи містики та психологічного трилера. Авторка тонко передає атмосферу та емоції персонажів, змушуючи читача поринути у світ загадок і таємниць. Книга залишає по собі глибокий слід, спонукаючи до роздумів про минуле та його вплив на наше життя.
Правовласникам