Книги » Новинки » Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття
Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття
Fb2

Книга Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття Керолайн Вільямс скачать fb2

Назва: Електронна книга Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття
ISBN: 978-617-8107-43-7
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Оригінальна назва: MOVE!: The New Science of Body Movement and How it Can Set Your Mind Free
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття fb2

Короткий зміст книги Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття - Керолайн Вільямс

Ми народжені для руху. Новітні наукові теорії стверджують, що еволюційно наш вид розвинув здатність мислити саме завдяки потребі рухатися по-новому. Однак сучасний світ пропонує нам зовсім інший спосіб життя. Понад 70% часу ми проводимо сидячи чи лежачи. Це не лише негативно впливає на наші тіла, але й призводить до падіння IQ та погіршення ментального здоров’я.
У цій книжці авторка зібрала новаторські наукові дослідження, філософію гуру йоги та досвід спортивних професіоналів. Рух не просто поліпшує якість життя, він допомагає нам мислити, що особливо важливо в процесі старіння. Звичайна ходьба покращує когнітивні здібності людини. А розтяжка сприяє зменшенню рівня тривожності та дратівливості. Відкриття, описані в цій книжці, можуть не лише позитивно вплинути на здоров’я окремих осіб, а й змінити все суспільство на ліпше. Годі вже сидіти! Додайте більше руху у своє життя — і ви відчуєте зміни на краще. На сторінці ви можете завантажити книгу Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття належить до жанру Мотивація. Електронна книга автора Керолайн Вільямс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття - Керолайн Вільямс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
26 серпня 2024 20:00
Книга "Рухайся! Як тіло формує наші думки та почуття" Керолайн Вільямс вражає своєю глибиною та науковим підходом до взаємозв'язку між тілесною активністю і психічним станом. Авторка майстерно поєднує дослідження та практичні поради, що надихає читачів на активність та самоусвідомлення. Ця книга стане корисним гідом для всіх, хто прагне покращити своє самопочуття через рух.
Правовласникам