Книги » Новинки » Мовчання ягнят
Мовчання ягнят
Fb2

Книга Мовчання ягнят Томас Гарріс скачать fb2

Назва: Електронна книга Мовчання ягнят
ISBN: 9786171215900
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: The Silence of the lambs
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Мовчання ягнят fb2

Короткий зміст книги Мовчання ягнят - Томас Гарріс

Книга отримала премію Брема Стокера в категорії «Кращий роман»
У пошуках серійного вбивці, який знімає шкіру зі своїх жертв, ФБР звертається за допомогою до відомого злочинця – Ганнібала Лектера, що перебуває в ізоляторі психлікарні. Він погоджується взяти участь у пошуках убивці, але за однієї умови – він хоче грати. Два маніяки, дві сповіді. Проте, щоб дізнатися реальну історію вбивств та врятувати останню жертву, декому потрібно розповісти досить пікантні подробиці власного життя. Дозвольте вбивці сповідатися у скоєних злочинах…
За мотивами твору знято фільм з Джоді Фостер та Ентоні Гопкінсом у головних ролях. Кінострічка отримала 5 премій «Оскар» у найпрестижніших номінаціях. На сторінці ви можете завантажити книгу Мовчання ягнят в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мовчання ягнят належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Томас Гарріс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мовчання ягнят - Томас Гарріс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
26 серпня 2024 22:11
"Мовчання ягнят" Томаса Гарріса — це вражаючий трилер, який майстерно поєднує психологічний аналіз і напружений сюжет. Персонажі, особливо Ганнібал Лектер, залишають глибокий слід у пам'яті, а інтригуюча історія тримає в напрузі до останньої сторінки. Книга досліджує теми зла, маніпуляції та влади, залишаючи читача в роздумах про людську природу.
Правовласникам