Книги » Новинки » Йди геть зі свого шляху! Як подолати 40 проявів саморуйнівної поведінки
Йди геть зі свого шляху! Як подолати 40 проявів саморуйнівної поведінки
Fb2

Книга Йди геть зі свого шляху! Як подолати 40 проявів саморуйнівної поведінки Марк Гоулстон, Філіп Голдберг скачать fb2

Назва: Електронна книга Йди геть зі свого шляху! Як подолати 40 проявів саморуйнівної поведінки
ISBN: 9786171291270
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: Get Out of Your Own Way. Overcoming Self-Defeating Behavior
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Йди геть зі свого шляху! Як подолати 40 проявів саморуйнівної поведінки fb2

Короткий зміст книги Йди геть зі свого шляху! Як подолати 40 проявів саморуйнівної поведінки - Марк Гоулстон, Філіп Голдберг

Експертні поради від сертифікованого психіатра з 20-річним досвідом
Руйнівна поведінка працює проти наших інтересів і знищує наші заповітні бажання. Вона створює більше проблем, ніж вирішує. І заважає нам на шляху до щастя, успіху та любові.
Марк Ґоулстон, лікар з 20-річним стажем, пояснює, чому іноді нам так подобається страждати та як розірвати це згубне коло. Історії та поради, приправлені гумором і цінними висновками до кожного з 40 проявів саморуйнації, ідеї та практики, що вже допомогли тисячам пацієнтів подолати біль, страх, сум’яття. 40 проявів самознищення і 40 можливостей відмовитися від них на користь спокійного, сповненого добробуту та любові життя. Стань для себе другом, а не ворогом.
Ставтеся до цієї книжки як до підручника, що допоможе звільнитися з в’язниці, яку ви самі для себе побудували, і зажити тим життям, якого справді бажаєте.
Джек Кенфілд, співавтор книги «Курячий бульйон для душі». На сторінці ви можете завантажити книгу Йди геть зі свого шляху! Як подолати 40 проявів саморуйнівної поведінки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Йди геть зі свого шляху! Як подолати 40 проявів саморуйнівної поведінки належить до жанру Електронні книги по мотивації. Електронна книга автора Марк Гоулстон, Філіп Голдберг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Йди геть зі свого шляху! Як подолати 40 проявів саморуйнівної поведінки - Марк Гоулстон, Філіп Голдберг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
26 серпня 2024 22:44
Книга "Йди геть зі свого шляху!" є потужним путівником у світі саморозуміння та особистісного зростання. Автори, Марк Гоулстон і Філіп Голдберг, майстерно аналізують 40 проявів саморуйнівної поведінки, пропонуючи практичні поради та стратегії для їх подолання. Ця книга стане цінним ресурсом для тих, хто прагне змінити своє життя на краще.
Правовласникам