Книги » Новинки » Історії і притчі
Історії і притчі
Fb2

Книга Історії і притчі Роман Кушнір скачать fb2

Назва: Електронна книга Історії і притчі
ISBN: 978-617-642-095-8
Мова: Українська
Видавництво: Коло
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Історії і притчі fb2

Короткий зміст книги Історії і притчі - Роман Кушнір

Найкращі історії та притчі, які можна використовувати для особистісного зростання, а також у повсякденних ситуаціях, зібрані в окремій книзі. 175 повчальних історій з найрізноманітніших сфер людської діяльності, починаючи від теми ставлення до себе і закінчуючи моделями ефективного самонавчання, з коментарями і особливостями сприйняття цих історій.
Рекомендується всім, хто прагне розвитку і хоче досягнути більшого. На сторінці ви можете завантажити книгу Історії і притчі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історії і притчі належить до жанру Персональні трансформації. Електронна книга автора Роман Кушнір повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історії і притчі - Роман Кушнір
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
27 серпня 2024 01:44
Книга "Історії і притчі" Романа Кушніра вражає своєю глибиною та мудрістю, пропонуючи читачам захоплюючі оповіді, сповнені життєвих уроків. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з простими, але влучними історіями, що залишають слід у серці. Читати цю книгу – це можливість заглянути у власну душу і знайти відповіді на важливі питання.
Правовласникам