Книги » Новинки » Як виховати щасливу та успішну дитину?
Як виховати щасливу та успішну дитину?
Fb2

Книга Як виховати щасливу та успішну дитину? Роман Кушнір скачать fb2

Назва: Електронна книга Як виховати щасливу та успішну дитину?
ISBN: 978-617-642-158-0
Мова: Українська
Видавництво: Коло
Кількість сторінок: 168
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Як виховати щасливу та успішну дитину? fb2

Короткий зміст книги Як виховати щасливу та успішну дитину? - Роман Кушнір

На превеликий жаль, поки що не так багато батьків ставляться до батьківства відповідально, думаючи: а навіщо вчитися виховувати дитину, я і так усе знаю: вищу освіту маю, бізнес розвиваю, собі якось раду даю, мене он якось виховали без книг, то з якого дива ще хтось вказуватиме, як поводитися з дитиною?
Однак за це поверхневе ставлення доводиться платити дорогою ціною, передаючи свої проблеми у спадок дітям, а потім і онукам. Адже всі без винятку життєві моделі й основні сценарії закладаються у ранньому віці – до 3-5 років! Книга буде цікавою і корисною всім, хто вже мають дітей будь-якого віку, а також тим, хто готуються стати батьками. На сторінці ви можете завантажити книгу Як виховати щасливу та успішну дитину? в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Як виховати щасливу та успішну дитину? належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Роман Кушнір повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Як виховати щасливу та успішну дитину? - Роман Кушнір
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
27 серпня 2024 02:44
Книга Романа Кушніра "Як виховати щасливу та успішну дитину?" — це цінний путівник для батьків, який поєднує наукові дослідження з практичними порадами. Автор вміло розкриває секрети емоційного та соціального розвитку дітей, надихаючи на створення здорового сімейного середовища. Читання цієї книги залишає відчуття оптимізму та впевненості у вихованні майбутнього покоління.
Правовласникам