Книги » Новинки » Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі
Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі
Fb2

Книга Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі Аніта Мурджані скачать fb2

Назва: Електронна книга Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі
ISBN: 978-617-8107-20-8
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Оригінальна назва: Sensitive Is the New Strong: The Power of Empaths in an Increasingly Harsh World
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі fb2

Короткий зміст книги Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі - Аніта Мурджані

Аніта Мурджані відома у світі завдяки книжці «Померти, щоб бути собою», яка стала бестселером New York Times. У ній авторка розповіла про свій близькосмертний досвід, завдяки якому здолала рак. І от Мурджані повернулася з новою книжко, що неодмінно стане настільною для емпатів.
Емпати не лише відчувають емоції інших, вони їх вбирають — часто собі на шкоду. Адже емоційне перевантаження ще нікому не приносило користі. Та й бажання допомагати іншим, яке притаманне більшості емпатів, дуже часто відбирає в них життєву енергію.
Як уникнути емоційного перевантаження й поповнювати власні енергетичні запаси — саме про це й розповідає Аніта Мурджані. Певна річ, книжка буде цікава не лише емпатам, а й тим, хто хоче більше дізнатися про них, і тим, хто має з ними справу. А якщо ви вагаєтеся, вважати себе емпатом чи ні, тест, наведений у книжці, цілком здатний розвіяти ваші сумніви. На сторінці ви можете завантажити книгу Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі належить до жанру Гідність. Самоповага. Електронна книга автора Аніта Мурджані повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сила емпатів. Переваги чутливості в цьому жорстокому світі - Аніта Мурджані
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
27 серпня 2024 08:22
Книга "Сила емпатів" Аніти Мурджані пропонує глибоке розуміння чутливості як потужного інструменту в жорстокому світі. Авторка вдало поєднує особистий досвід з науковими дослідженнями, показуючи, як емпатія може стати джерелом сили та стійкості. Це натхненне читання для всіх, хто прагне знайти своє місце у світі, сповненому викликів і невизначеності.
Правовласникам