Книги » Новинки » Витязь у тигровій шкурі
Витязь у тигровій шкурі
Fb2

Книга Витязь у тигровій шкурі Шота Руставелі скачать fb2

Назва: Електронна книга Витязь у тигровій шкурі
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Витязь у тигровій шкурі fb2

Короткий зміст книги Витязь у тигровій шкурі - Шота Руставелі

У поемі Руставелі міркує про гуманістичні ідеали Європи Середньовіччя: чемність, почуття любові, дружбу, ввічливість, завзятість та мужність. Герої поеми відважні, філантропічні та шляхетні. Також, персонажі не лише грузини — описані в поемі події розгортаються і в інших регіонах світу: на Аравійському півострові, в Китаї та Індії.
В історії йдеться про пристрасні пошуки жінки, символу сонця, котру викрав на захід, через море, витязь, що виконує складне завдання її божевільного шанувальника. На сторінці ви можете завантажити книгу Витязь у тигровій шкурі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Витязь у тигровій шкурі належить до жанру Епічна. Сага. Електронна книга автора Шота Руставелі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Витязь у тигровій шкурі - Шота Руставелі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
27 серпня 2024 09:22
"Витязь у тигровій шкурі" Шота Руставелі є вражаючим епосом, що поєднує в собі глибокі філософські роздуми про любов, дружбу та честь. Поетичний стиль та яскраві образи роблять цю працю неймовірно захопливою, а її герої надихають на пошуки власних ідеалів. Книга залишає по собі відчуття величі та краси людських почуттів, що робить її справжнім скарбом грузинської літератури.
Правовласникам