Книги » Новинки » Це щастя, що ти в мене є…
Це щастя, що ти в мене є…
Fb2

Книга Це щастя, що ти в мене є… Наталія Дурунда скачать fb2

Назва: Електронна книга Це щастя, що ти в мене є…
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Це щастя, що ти в мене є… fb2

Короткий зміст книги Це щастя, що ти в мене є… - Наталія Дурунда

Віра настільки любила єдиного сина, що за всяку ціну бажала йому статусної невістки. Навіть мріяти про іншу не дозволяла, бо ж вступив у духовну академію, шлюб для священника – вибір на все життя.
А він мріяв… Про ту єдину, з якою так тепло попрощався перед від’їздом за тисячі кілометрів. Не міг забути, переступити через власні почуття навіть коли не отримав жодної відповіді на свої листи, коли почув, що вийшла заміж, народила сина.
Але змирився… Між ними тепер прірва, яку не осягнути й орлиним зором.
Минули роки. Молодий духівник повертається у рідні краї, приймає висвячення і обітницю присвятити своє життя Богові… без власної родини…
Схаменеться мати. Та пізно… Перед смертю висповідається власному синові про те, як домовилася із сільською поштаркою. Та віддавала Вірі листи, які писала кохана Софія в духовну академію, а ще ті… які надходили коханій дівчині від її сина. Про те, як дівчина навідалася до її хати, зізналася, що вагітна…
Але змовчала тоді Віра. Штовхнула таки сина у прірву самотності.
Однак… Через роки доля таки звела священника з коханою жінкою… По своєму… незвичайно… не порушуючи ні церковних, ні Божих канонів. Таки звела... На сторінці ви можете завантажити книгу Це щастя, що ти в мене є… в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Це щастя, що ти в мене є… належить до жанру Внутрішні переживання. Електронна книга автора Наталія Дурунда повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Це щастя, що ти в мене є… - Наталія Дурунда
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
27 серпня 2024 10:22
Книга "Це щастя, що ти в мене є…" Наталії Дурунди вражає теплом і щирістю, передаючи глибокі емоції та життєві істини. Авторка майстерно створює атмосферу, в якій кожен знайде щось близьке і зрозуміле. Це читання, яке залишає по собі світлі спогади і натхнення.
Правовласникам