Книги » Новинки » Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я?
Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я?
Fb2

Книга Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я? Арі Турунен скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я?
ISBN: 978-617-7654-62-8, 798-966-521-760-2
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Оригінальна назва: Ettekö te tiedä, kuka minä olen Ylimielisyyden historiaa olen?
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я? fb2

Короткий зміст книги Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я? - Арі Турунен

Пихатість — це завжди хибна оцінка. Чи оцінюємо ми інших за зовнішнім виглядом або якоюсь визначальною рисою? Чи цікавить нас лише їхня професія, освіта або соціальний статус? Пихатість — найдаремніше з усіх наших почуттів. Історія свідчить, що зарозумілість зазвичай породжувала війни, катастрофи, ненависть та болючі невдачі. Хоча людина підкорила космос і розшифрувала свої генетичні карти, проте з часів полювання на мамонтів не надто просунулася у взаємодії між людьми: має значення лише те, як щось виглядає, а не те, чим воно є.
Фінський письменник і дослідник Арі Турунен намагається з’ясу­вати, чому пихата і зневажлива поведінка така звична для нас і як впоратись з цим геть негативним проявом.
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я? в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я? належить до жанру Соціальна психологія. Електронна книга автора Арі Турунен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я? - Арі Турунен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
27 серпня 2024 11:44
Книга "Історія пихатості. Як, ви не знаєте, хто я?" Арі Турунена вражає своїм глибоким аналізом соціальних явищ та психології людської природи. Автор майстерно поєднує історичні факти з сучасними прикладами, що робить читання не лише пізнавальним, а й надзвичайно захоплюючим. Рекомендую всім, хто прагне зрозуміти, як гордість впливає на наше життя та взаємодію з оточенням.
Правовласникам