Книги » Новинки » Око
Око
Fb2

Книга Око Маріанна Майкрос скачать fb2

Назва: Електронна книга Око
ISBN: 978-617-7654-68-0
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Кількість сторінок: 136
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Око fb2

Короткий зміст книги Око - Маріанна Майкрос

Збірка оповідань канадської поетеси і письменниці Меріенн Майкрос дарує відчуття магії життя, у якому незбагненне невимушено співіснує поруч зі зрозумілим і звичним, міф виростає з прагматичної і буденної реальності і втілюється у кожному наступному поколінні.
Тринадцять історій написані простою прозорою мовою, притаманною більше внутрішнім роздумам. Мабуть, саме тому вони дають відчуття тієї інтимності, яке неможливо створити штучно і яке дозволяє не просто схопити сюжет розповіді, але й пережити її і знайти у ній себе. Героїні Майкрос досить природно приймають у своє життя незбагненне і містичне, дають раду з вроками і пристрітом, вміють замовляти хвороби і говорити з померлими. Вони не брешуть собі, але водночас не впадають у розпач від власної правди, якою б гіркою та правда не була. Жінки Майкрос міц­но стоять ногами на тому ґрунті, де їм доводиться творити своє життя. Сюжети оповідань розгортаються у різних країнах, у різні часи і за різних обставин.
У зовні химерному світі Меріенн Майкрос панує натхнення пошуку і прийняття, прагнення порозумітися із собою і світом і відчуття містичного сплаву всього, що було, є і буде. На сторінці ви можете завантажити книгу Око в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Око належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Маріанна Майкрос повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Око - Маріанна Майкрос
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
27 серпня 2024 12:33
"Око" Маріанни Майкрос – це вражаючий роман, який занурює читача у світ внутрішніх переживань і пошуків сенсу. Сильна пронизливість сюжету та глибокі персонажі залишають незабутнє враження. Книга спонукає задуматися про місце людини у сучасному світі та значення зв'язків між людьми.
Правовласникам