Книги » Новинки » Чутливі шляхи
Чутливі шляхи
Fb2

Книга Чутливі шляхи Райнер Кунце скачать fb2

Назва: Електронна книга Чутливі шляхи
ISBN: 978-617-614-131-0
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Оригінальна назва: Sensible Wege
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Чутливі шляхи fb2

Короткий зміст книги Чутливі шляхи - Райнер Кунце

Reiner Kunze ist eine wahre Legende moderner deutscher Literatur. Seine Gedichte sind mittlerweile in 30 Sprachen übersetzt. Wegen seiner konsequenten politischen Position als Dissident in der ehemaligen DDR hatte er aber wenige Chancen gehabt, im postsowjetischen Kulturraum bekannt zu werden. Diese Tatsache bildet eine frappante Dissonanz zu der Beliebtheit seiner Gedichte, die zu den feinsten Artikulierungen zeitgenössischer deutscher Lyrik gehören, in anderen europäischen und außereuropäischen Ländern. Der zweisprachige Band von Reiner Kunzes Gedichten sensible wege ist die erste repräsentative Ausgabe seiner dichterischen Werke in der Ukraine.
Райнер Кунце - справжня легенда новітньої німецької літератури. Його вірші перекладені 30 мовами світу. Через свою політичну позицію як дисидент у колишній НДР він мав, одначе, мало шансів стати відомим на пострадянському культурному просторі. Цей факт утворює нині вражаючий дисонанс із величезною популярністю його поезій, що належать до найбільш витончених артикуляцій сучасної німецької лірики, в інших європейських і неєвропейських країнах. Двомовна книга віршів Райнера Кунце чутливі шляхи є першим репрезентативним виданням його поетичних творів в Україні. На сторінці ви можете завантажити книгу Чутливі шляхи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чутливі шляхи належить до жанру Любовна. Лірична. Електронна книга автора Райнер Кунце повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чутливі шляхи - Райнер Кунце
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
27 серпня 2024 16:33
"Чутливі шляхи" Райнера Кунце — це глибока та емоційна книга, яка майстерно досліджує людські почуття та переживання. Автор використовує поетичну мову, щоб передати складність і красу життя, змушуючи читача замислитися над власними шляхами та виборами. Це справжній літературний скарб для тих, хто цінує чуттєвість і глибину слова.
Правовласникам