Книги » Новинки » Життєвий баланс. Ключ до щастя
Життєвий баланс. Ключ до щастя
Fb2

Книга Життєвий баланс. Ключ до щастя Олег Кушнір скачать fb2

Назва: Електронна книга Життєвий баланс. Ключ до щастя
ISBN: 978-966-97762-8-0
Мова: Українська
Видавництво: Кінцевий бенефіціар
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Життєвий баланс. Ключ до щастя fb2

Короткий зміст книги Життєвий баланс. Ключ до щастя - Олег Кушнір

Завдяки цій книзі начебто зі сторони дивишся на речі, які вже бачив, почуття, які вже переживав, але після прочитаного ти усвідомлюєш дещо більше, дещо більше розумієш, і відповідно більше прагнеш та бажаєш досягти. Це і є однією із цілей, які ставив перед собою автор, приступаючи до написання тексту.
В книзі вдало поєднано відомі тези та істини із неймовірно цікавим власним життєвим досвідом. Саме це робить книгу унікальною та потрібною. Саме це і приваблює. А власна манера та стиль додають родзинки та цікавинки!
Ця книга неодмінно надасть змогу читачу багато що зрозуміти, переосмислити, переоцінити та досягти більшого! На сторінці ви можете завантажити книгу Життєвий баланс. Ключ до щастя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Життєвий баланс. Ключ до щастя належить до жанру Щастя. Електронна книга автора Олег Кушнір повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Життєвий баланс. Ключ до щастя - Олег Кушнір
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
27 серпня 2024 17:44
Книга "Життєвий баланс. Ключ до щастя" Олега Кушніра пропонує читачеві глибокі роздуми про важливість гармонії в житті. Автор майстерно поєднує практичні поради з філософськими концепціями, що спонукає до саморозвитку та усвідомлення власних цінностей. Ця книга стане корисним путівником для тих, хто прагне знайти своє місце у світі і досягти справжнього щастя.
Правовласникам