Книги » Новинки » Спортивний бізнесмен
Спортивний бізнесмен
Fb2

Книга Спортивний бізнесмен Роман Кузюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Спортивний бізнесмен
ISBN: 978-966-97762-2-8
Мова: Українська
Видавництво: Кінцевий бенефіціар
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Спортивний бізнесмен fb2

Короткий зміст книги Спортивний бізнесмен - Роман Кузюк

Це роман-методика про відновлення здоров'я і надбання високої фізичної форми ділової людини в умовах сучасного ритму і стилю життя.
Євген Сибірцев — успішний бізнесмен. Але одного ранку він прокидається і розуміє ... що більше «не тягне». Апатія, байдужість, безцільність, хронічна втома — тепер його постійні супутники. У чому ж річ?
Відповідь та «рецепт» від цих проблем він отримує у подарунок від вірних друзів. Тож у нього попереду три насичені пригодами роки, щоб цим дарунком скористатись якнайкраще. На сторінці ви можете завантажити книгу Спортивний бізнесмен в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Спортивний бізнесмен належить до жанру Мотивація. Електронна книга автора Роман Кузюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Спортивний бізнесмен - Роман Кузюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
27 серпня 2024 18:22
Книга "Спортивний бізнесмен" Романа Кузюка вражає глибоким аналізом взаємозв'язку спорту та бізнесу. Автор надає практичні поради та вражаючі кейси, які надихають на дії у світі спортивного підприємництва. Це корисне читання для всіх, хто прагне зрозуміти тонкощі успішного ведення бізнесу у цій динамічній сфері.
Правовласникам