Книги » Новинки » Війна у натовпі
Війна у натовпі
Fb2

Книга Війна у натовпі Дмитро Корчинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Війна у натовпі
ISBN: 978-617-7653-17-1
Мова: Українська
Видавництво: Zалізний тато
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Війна у натовпі fb2

Короткий зміст книги Війна у натовпі - Дмитро Корчинський

Ця книга дихає гарячим повітрям подій на зламі епох — розпаду Радянського Союзу, народження незалежних держав і конфліктів, що розгоралися внаслідок краху могутньої і хворої імперії. Без пафосу і прикрас розповідають автори книги про свою участь у боях та заворушеннях у Придністров’ї, Абхазії, Чечні, Бєларусі та інших гарячих точках новітньої історії.
За жанром це — репортаж з елементами нарису, історичних екскурсів, філософських спостережень. Текст — жорсткий, часом — жорстокий. Та хіба може бути лагідною ще не охолола вулканічна лава? Можна погоджуватись чи не погоджуватись з авторами та їхніми поглядами і підходами. Але не можна не прагнути дізнатися, як воно було насправді. Бо ж інакше ми приречені на нове коло брехні і фарисейства, цензури зовнішньої і внутрішньої. На сторінці ви можете завантажити книгу Війна у натовпі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Війна у натовпі належить до жанру Політичні фігури. Електронна книга автора Дмитро Корчинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Війна у натовпі - Дмитро Корчинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
28 серпня 2024 01:11
"Війна у натовпі" Дмитра Корчинського — це потужний аналіз сучасних соціальних рухів і конфліктів, який вражає глибиною думки та відвертістю. Автор вправно поєднує особисті спостереження з історичним контекстом, що робить книгу надзвичайно актуальною та провокаційною. Читачам рекомендую, якщо вони прагнуть зрозуміти механізми масових рухів і їхній вплив на суспільство.
Правовласникам