Книги » Новинки » Історія Флоренції. Державець
Історія Флоренції. Державець
Fb2

Книга Історія Флоренції. Державець Нікколо Макіавеллі скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія Флоренції. Державець
ISBN: 978-966-03-9613-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 608
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Історія Флоренції. Державець fb2

Короткий зміст книги Історія Флоренції. Державець - Нікколо Макіавеллі

Італійський політик, філософ, історик, письменник, поет і ко­медіограф Нікколо Мак’явеллі (1469—1527) особливої слави зажив своїм знаменитим твором «Державець» (1513), в якому він зробив спробу сформулювати загальні закони політичного життя, викласти суть «ремесла політика», а також визначити роль і місце державця в Європі та Італії ХVІ століття. У наші дні ці питання набули над­звичайної гостроти та актуальності.
Також до видання увійшла «Історія Флоренції» (1520—1526) Н. Мак'явеллі, опублікована вже після його смерті (1532), в якій відтворено історію міста від Давнього Риму до смерті Лоренцо Медічі у 1492 році. На сторінці ви можете завантажити книгу Історія Флоренції. Державець в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія Флоренції. Державець належить до жанру Політологія. Політичні мемуари. Електронна книга автора Нікколо Макіавеллі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія Флоренції. Державець - Нікколо Макіавеллі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
28 серпня 2024 08:11
"Історія Флоренції" Нікколо Макіавеллі - це глибоке і проникливе дослідження політичних реалій та соціального життя Флоренції в епоху Відродження. Автор майстерно поєднує історичні факти з власними роздумами про владу і управління, що робить книгу не лише важливим джерелом для істориків, але й актуальним посібником для сучасних політиків. Читання цієї праці залишає враження про складність людської природи і політичних ігор, що досі залишаються в силі.
Правовласникам