Книги » Новинки » Листи до Феліції (1913)
Листи до Феліції (1913)
Fb2

Книга Листи до Феліції (1913) Франц Кафка скачать fb2

Назва: Електронна книга Листи до Феліції (1913)
ISBN: 978-966-03-9397-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 283
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Листи до Феліції (1913) fb2

Короткий зміст книги Листи до Феліції (1913) - Франц Кафка

Франц Кафка (1883—1924) — видатний австрійський письменник, автор творів, які вразили літературний світ XX століття. У видавництві «Фоліо» вийшли друком його романи «Замок», «Процес», «Америка», а також «Листи до Мілени. Лист батькові», «Стук у браму», «Подорожні щоденники. Вісім зошитів» та ін.
«Листи до Феліції» — приголомшливе зібрання листів Кафки до Феліції Бауер — берлінської знайомої, а потім нареченої письменника, з якою він двічі був заручений, проте подружжям вони так і не стали. Листування з Феліцією тривало понад п’ять років — з 1912-го по 1917-й і відображало всю складність стосунків між адресатами. На жаль, листування одностороннє, оскільки листи самої Феліції Кафка спалив після остаточного їхнього розриву. У листах він постає людиною складною і замкнутою, яка уявити для себе не може звичайного сімейного життя і дружнього спілкування з родичами та друзями.
До видання увійшли листи Франца Кафки, написані протягом 1913 року, які допоможуть читачеві краще зрозуміти непростий характер письменника та його творчість. На сторінці ви можете завантажити книгу Листи до Феліції (1913) в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Листи до Феліції (1913) належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Франц Кафка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Листи до Феліції (1913) - Франц Кафка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
28 серпня 2024 08:55
"Листи до Феліції" Франца Кафки — це глибоко особистий і емоційний твір, що відображає внутрішній світ автора та його складні стосунки з коханням і життям. Через щирі та вразливі листи до Феліції Бауер Кафка майстерно передає свої переживання, сумніви та прагнення, що робить цю книгу незабутньою для кожного, хто шукає розуміння людських почуттів. Читання цих листів стає справжнім зануренням у душу митця, що залишає глибокий слід у серці читача.
Правовласникам