Книги » Новинки » Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок (комплект із 2 книг)
Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок (комплект із 2 книг)
Fb2

Книга Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок (комплект із 2 книг) Стівен Кінг скачать fb2

Назва: Електронна книга Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок (комплект із 2 книг)
ISBN: 9786171284074, 9786171281646
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 1184
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок (комплект із 2 книг) fb2

Короткий зміст книги Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок (комплект із 2 книг) - Стівен Кінг

Книга 1. Чотири сезони
Шоушенк — в’язниця, з якої ще нікому не вдавалося втекти. Енді Дюфрейн потрапив сюди за вбивство, якого не вчиняв. Невинна людина засуджена на довічне ув’язнення… У тюремному пеклі так легко збожеволіти! Але Енді виявився міцним горішком… Ще ніхто не втікав із Шоушенку? Отже, він буде першим! Пронизлива історія про силу людського духу і про те, що ніколи не можна здаватися — навіть коли здається, що виходу немає…
До видання також увійшли повісті «Здібний учень», «Тіло» та «Метод дихання».
Книга 2. Повна темрява. Без зірок

  • У списку бестселерів Publishers Weekly

  • Британська премія фентезі за найкращу збірку

  • Екранізація від Netflix

  • Перевидання


Усередині кожного з нас живе незнайомець! Мирний фермер підмовляє сина вбити матір... Авторка детективів відчайдушно хоче помститися ґвалтівникові, і її помста буде страшнішою за його злочин... Смертельно хворому чоловікові пропонують 15 років життя, але яка ціна?.. Жінка дізнається, що її коханий — маніяк і вбивця.
Ці незнайомці живуть поруч із нами, і ми самі можемо стати ними!
Про автора:
Стівен Кінг — шалено популярний американський письменник, і майже кожен його твір стає літературною сенсацією та стовідсотковим бестселером. За понад 40 років його творчої діяльності світ побачило безліч романів, наклади яких давно перетнули межу в третину мільярда примірників. Він володар численних престижних літературних нагород і має чималу армію шанувальників, яка щодня поповнюється. На сторінці ви можете завантажити книгу Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок (комплект із 2 книг) в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок (комплект із 2 книг) належить до жанру Горор. Електронна книга автора Стівен Кінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок (комплект із 2 книг) - Стівен Кінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
28 серпня 2024 09:44
«Чотири сезони. Повна темрява. Без зірок» — це майстерно написана збірка оповідань Стівена Кінга, яка занурює читача у глибини людської психіки і найтемніші куточки душі. Кінг знову демонструє свій унікальний стиль, сплітаючи жах і реальність, залишаючи після себе відчуття тривоги і незавершеності. Ці історії залишають слід у пам’яті, змушуючи переосмислити межі добра і зла.
Правовласникам