Книги » Новинки » Школа? Школа! Школа... Все, що потрібно знати батькам першокласників
Школа? Школа! Школа... Все, що потрібно знати батькам першокласників
Fb2

Книга Школа? Школа! Школа... Все, що потрібно знати батькам першокласників Наталя Царенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Школа? Школа! Школа... Все, що потрібно знати батькам першокласників
ISBN: 978-617-00-3831-9
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Школа? Школа! Школа... Все, що потрібно знати батькам першокласників fb2

Короткий зміст книги Школа? Школа! Школа... Все, що потрібно знати батькам першокласників - Наталя Царенко

Ця книга призначена для мам і тат, бабусь і дідусів малюків, які підуть до школи, і тих, хто вже став першокласником. Турботливі дорослі знайдуть у книзі відповіді на актуальні питання про підготовку дитини до школи, правильний вибір навчального закладу і педагога, адаптацію до шкільних умов, найбільш характерні труднощі, що виникають на початковому етапі навчання.
У книзі також ви знайдете чимало лайфхаків — маленьких і великих секретів, які істотно полегшують навчання й життя дітям і зберігають нерви і сили дорослим. На сторінці ви можете завантажити книгу Школа? Школа! Школа... Все, що потрібно знати батькам першокласників в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Школа? Школа! Школа... Все, що потрібно знати батькам першокласників належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Наталя Царенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Школа? Школа! Школа... Все, що потрібно знати батькам першокласників - Наталя Царенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
28 серпня 2024 16:55
Книга Наталії Царенко "Школа? Школа! Школа..." стане незамінним путівником для батьків першокласників. Автор з легкістю пояснює важливі аспекти шкільного життя та пропонує корисні поради, що допоможуть полегшити адаптацію дитини до нових умов. Читання цієї книги обов'язкове для всіх, хто прагне зробити перший рік у школі комфортним і успішним!
Правовласникам