Книги » Новинки » Не святий
Не святий
Fb2

Книга Не святий Гліб Гусєв скачать fb2

Назва: Електронна книга Не святий
ISBN: 978-617-7820-58-0
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Не святий fb2

Короткий зміст книги Не святий - Гліб Гусєв

«Не святий» – дебютний роман Гліба Гусєва, журналіста, одного із засновників онлайн-видання «Бабель». І це спроба намалювати портрет героя нашого часу.
Артему Щербакову двадцять три роки, він щойно переїхав до Києва у пошуках себе. Безробітний, вписався у друга. Артем починає вести щоденник і адресує його батькові, з яким ніколи не бачився. Він записує все, що пережив.
Про що він може розповісти у свої 23 роки? Як він народився в пустелі Туркменістану і у дев’ять років наново вчився ходити після травми. Як займався рейдерством у Маріуполі, торгував наркотиками і працював офіціантом. Шукав щастя в Америці, де одного разу олень, що вискочив із лісу, зжер його труси. Як продавав крадене армійське паливо в секторі «М», побачив українську війну і став секретним агентом. Ненадовго. І не зовсім секретним. Як звабив багато жінок — майже як у історіях про Джеймса Бонда.
Головний герой зростає в епоху повалених режимів і розмитих цінностей, шукає себе і своє місце по-всьому світу. Усі його історії правдиві. Як і будь-які історії про секретних агентів. На сторінці ви можете завантажити книгу Не святий в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Не святий належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Гліб Гусєв повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Не святий - Гліб Гусєв
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
28 серпня 2024 17:55
"Не святий" Гліба Гусєва – це захоплюючий роман, який майстерно поєднує елементи психологічного трилера та соціальної драми. Автор створює яскраві образи героїв, занурюючи читача у складний світ їхніх переживань і внутрішніх конфліктів. Читання цієї книги залишає глибоке враження і змушує задуматися над моральними дилемами сучасності.
Правовласникам