Книги » Новинки » Бог, що віджив своє. Довідник для початківців
Бог, що віджив своє. Довідник для початківців
Fb2

Книга Бог, що віджив своє. Довідник для початківців Річард Докінз скачать fb2

Назва: Електронна книга Бог, що віджив своє. Довідник для початківців
ISBN: 9786171287136
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: Outgrowing God. A Beginner’s Guide
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Бог, що віджив своє. Довідник для початківців fb2

Короткий зміст книги Бог, що віджив своє. Довідник для початківців - Річард Докінз

Ви вірите у фей? А в скандинавських тролей? Ні? Хм. Ну хоча б у бога вірите? І в якого саме? Відомий британський генетик, популяризатор науки і атеїст Річард Докінз ставить ці провокаційні питання не просто так. Він має відповіді, які шокують всіх: вірян, атеїстів, пантеїстів та деїстів.
Скільки на світі богів і в кого з них краще не вірити? Що таке міти і як вони виникають? Чи мають вони щось спільне зі справжньою історією Всесвіту? Чому євангелія не можна вважати правдивими, коли їх написали і хто вирішив увести їх до біблійного канону? Чи справді Біблія — хороша книга? Чи насправді існував Ісус? І чи потрібен нам взагалі Бог, щоб бути хорошими?
Ця книжка продовжує теми, порушені Докінзом у «Сліпому годинникарі» та «Ілюзії Бога». Хто насправді стоїть за кулісами створення світу, чому релігій багато, а творець — один, чи могли ми з’явитися нізвідки? Час переосмислити віру, еволюцію та навіть самого бога. На сторінці ви можете завантажити книгу Бог, що віджив своє. Довідник для початківців в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Бог, що віджив своє. Довідник для початківців належить до жанру Атеїзм. Електронна книга автора Річард Докінз повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Бог, що віджив своє. Довідник для початківців - Річард Докінз
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
28 серпня 2024 21:44
"Бог, що віджив своє" Річарда Докінза – це провокаційний і захоплюючий твір, який спонукає читача переосмислити традиційні уявлення про релігію та віру. Автор майстерно аргументує свою позицію, використовуючи наукові дані та логіку, що робить книгу неймовірно актуальною для тих, хто прагне зрозуміти світ без релігійних догм. Це обов'язкове читання для всіх, хто цікавиться філософськими і науковими питаннями, пов’язаними з існуванням Бога.
Правовласникам