Книги » Новинки » Химерне сяйво
Химерне сяйво
Fb2

Книга Химерне сяйво Террі Пратчетт скачать fb2

Назва: Електронна книга Химерне сяйво
ISBN: 978-617-679-489-9
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: The Light Fantastic
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Химерне сяйво fb2

Короткий зміст книги Химерне сяйво - Террі Пратчетт

«Химерне сяйво» — це другий роман із серії «Дискосвіт», у якому продовжуються пригоди чарівника-невдахи Ринсвінда та першого на Диску туриста Двоцвіта, що розпочалися в «Кольорі магії». Зловісна червона зоря загрожує Дискосвіту знищенням. Друзі й не підозрюють, що саме Ринсвіндові, якому геть не вдаються чари, доведеться рятувати Диск від катастрофи. Дорогою їм трапляються дерева, що говорять, хатинка з пряника, друїди-«програмісти», варвари-коноводи, тролі, потвори з інших вимірів, чарівна мандрівна крамничка, а головне, доля дарує їм зустріч із легендарним героєм Дискосвіту!
Террі Пратчетт вчергове ламає стереотипи про те, що героями можуть бути винятково красені у звабливому шкіряному одязі. І показує, що чари можуть цілковито зіпсувати чиєсь життя, а можуть — і подарувати нове. На сторінці ви можете завантажити книгу Химерне сяйво в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Химерне сяйво належить до жанру Гумористичне фентезі. Електронна книга автора Террі Пратчетт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Химерне сяйво - Террі Пратчетт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
29 серпня 2024 03:55
"Химерне сяйво" Террі Пратчетта - це чудовий приклад його унікального стилю, який поєднує гумор з глибокими філософськими роздумами. Автор майстерно створює барвисті образи та незабутніх персонажів, які залишаються в пам'яті. Книга захоплює своєю іронічністю та непередбачуваним розвитком подій, що робить її справжнім літературним шедевром.
Правовласникам