Книги » Новинки » Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника
Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника
Fb2

Книга Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника Тимоті Снайдер скачать fb2

Назва: Електронна книга Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника
ISBN: 978-617-95022-3-1
Мова: Українська
Видавництво: Човен
Оригінальна назва: Our Malady: Lessons in Liberty from a Hospital Diary
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника fb2

Короткий зміст книги Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника - Тимоті Снайдер

Наприкінці 2019 року Тімоті Снайдер захворів і пережив декілька складних шпиталізацій. Лікування та реабілітація, які розтягнулися на місяці, були настільки потужним імпульсом, що все пережите він зафіксував у щоденнику, який згодом став книгою — дуже особистою та водночас небайдужою й відповідальною.
«НАША НЕДУГА» — книга, яка застерігає від простих рішень. Кожна сис­тема має недоліки. Але попри те, що системи і причини їх патологій бувають різними, є одна засаднича річ, яка буде запобіжником деградації. Цей запобіжник — місце людини в системі. Якщо людина, її гідність, свобода та безпека будуть у центрі (уваги й опіки) — то все інше буде на своєму місці. І це універсальний урок, актуальний і в Україні, і в США. На сторінці ви можете завантажити книгу Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника належить до жанру Соціальна філософія. Електронна книга автора Тимоті Снайдер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника - Тимоті Снайдер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
29 серпня 2024 15:00
Книга "Наша недуга. Уроки свободи з лікарняного щоденника" Тимоті Снайдера вразила глибоким аналізом людських переживань у складні часи. Автор майстерно поєднує особистий досвід із філософськими роздумами, що спонукають до переосмислення свободи та цінності життя. Це не лише свідчення болю та боротьби, а й потужний заклик до усвідомлення власної ідентичності.
Правовласникам