Книги » Новинки » За п'ять кроків до кохання
За п'ять кроків до кохання
Fb2

Книга За п'ять кроків до кохання Рейчел Ліппінкотт скачать fb2

Назва: Електронна книга За п'ять кроків до кохання
ISBN: 9786171266049
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать За п'ять кроків до кохання fb2

Короткий зміст книги За п'ять кроків до кохання - Рейчел Ліппінкотт

П’ять кроків і в жодному разі не ближче. Інакше це може вбити Стеллу. Чому? Рідкісна хвороба, яка з дитинства не давала жити нормальним життям. Не наближайся, не варто. Незабаром на неї чекає операція, і нарешті все буде добре. Та все одно тримай дистанцію. Коли тобі хочеться обійняти її чи торкнутися волосся - не наближайся до неї, Вілле.
Ти саме той, кого вона мусить уникати попри все. навіть один твій подих може зруйнувати все її життя. Якщо ти хочеш, щоб вона жила, — тримайся на відстані. Але я знаю, ти не можеш. Чому саме ти закохався в неї? Чому вона покохала саме тебе? Разом - не можна. Окремо - неможливо… На сторінці ви можете завантажити книгу За п'ять кроків до кохання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання За п'ять кроків до кохання належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Рейчел Ліппінкотт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу За п'ять кроків до кохання - Рейчел Ліппінкотт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
29 серпня 2024 19:22
"За п'ять кроків до кохання" Рейчел Ліппінкотт - це зворушлива історія про любов, яка долає труднощі. Автор майстерно передає емоції персонажів, змушуючи читачів відчути всі нюанси їхніх переживань. Ця книга залишає по собі теплий відгук і вчить цінувати кожен момент разом.
Правовласникам