Книги » Новинки » Крамниця забутих мап
Крамниця забутих мап
Fb2

Книга Крамниця забутих мап Улісс Мур скачать fb2

Автор: Улісс Мур
Назва: Електронна книга Крамниця забутих мап
ISBN: 978-617-7660-05-6
Мова: Українська
Видавництво: АССА
Кількість сторінок: 248
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Крамниця забутих мап fb2

Короткий зміст книги Крамниця забутих мап - Улісс Мур

Другий секретний щоденник оповитого таємницею Улісса Мура, який за нез'ясованих обставин зник, нарешті відкрив свої загадки. На шляху до нових пригод, Джейсон, Джулія і Рік перетнули двері в часі, і несподівано потрапили в Стародавній Єгипет, який має славу країни фантастичних лабіринтів, складних загадок і звичайно, сповнений таємниць. Але трапляється непередбачена неприємність, прохід навколо них з тріском обрушується. Джулія повертається додому, опинившись знову в теперішньому часі, і двері за її спиною закриваються, залишивши хлопчиків самих.
Тепер хлопчаки опинилися в пастці, в далекому минулому, і є тільки один спосіб повернутися в маєток Арго. Вони повинні знайти давно втрачену карту Кілмор-Кові, приховану десь в єгипетській землі Пунта. І для цього їм доведеться вирішувати все більше загадок, залишених Уліссом Муром.
Але незабаром Рік і Джейсон розуміють, що вони не єдині мандрівники, які прибули із сьогодення в Стародавній Єгипет, в пошуках таємничої карти. Чи зможуть вони знайти її раніше за інших і через які випробування їм потрібно буде для цього пройти? На сторінці ви можете завантажити книгу Крамниця забутих мап в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Крамниця забутих мап належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Улісс Мур повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Крамниця забутих мап - Улісс Мур
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
29 серпня 2024 20:44
"Крамниця забутих мап" Улісса Мура — це захоплююча подорож у світ таємниць і пригод, де кожна карта відкриває нові можливості. Автор майстерно поєднує елементи фентезі та детективу, що робить книгу неймовірно захопливою для читачів усіх вікових груп. Ця історія вчить нас цінувати минуле і відкривати нові горизонти.
Правовласникам