Книги » Новинки » Шарль де Ґолль
Шарль де Ґолль
Fb2

Книга Шарль де Ґолль Бернар Фан скачать fb2

Назва: Електронна книга Шарль де Ґолль
ISBN: 978-617-7654-53-6
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Оригінальна назва: Charles de Gaulle
Кількість сторінок: 200
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Шарль де Ґолль fb2

Короткий зміст книги Шарль де Ґолль - Бернар Фан

Шарль де Ґолль – винятково важлива особистість в історії Франції. Це місце належить йому завдяки звершенням на користь країни та політичним рішенням, до прийняття яких він зумів спонукати французів. Оскільки більша частина його діяльності вписана в драматичний контекст історії, значущість цієї постаті видається ще вагомішою. Талановитий оповідач і досвідчений історик Бернар Фан простежує унікальний життєвий шлях знаменитого французького генерала і політика Шарля де Ґолля (1890–1970).
Він воював на фронтах Першої світової війни, обіймав високі посади в армії, поєднуючи військову кар’єру з літературною працею. Під час Другої світової війни розгорнув прапор боротьби за звільнення Франції, повернув їй ранг великої держави і очолив Тимчасовий уряд. Довгі роки де Ґолль перебував в опозиції, але, врешті-решт, повернувся до влади, заснував П’яту Республіку і став її першим президентом. Обіймаючи цю посаду десять років, де Ґолль зробив величезний внесок не тільки в історію сучасної Франції, а й у світову історію. Тож разом з автором спробуємо поглянути, яким було життя Шарля де Ґолля, присвячене службі задля величі Французької Республіки.
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Шарль де Ґолль в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Шарль де Ґолль належить до жанру Європа. Електронна книга автора Бернар Фан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Шарль де Ґолль - Бернар Фан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
30 серпня 2024 00:55
Книга Шарля де Ґолля та Бернара Фана пропонує глибокий аналіз політичних концепцій та стратегічних думок автора, які залишаються актуальними й сьогодні. Цей твір вражає своєю проникливістю та здатністю спонукати до роздумів про історію та сучасність. Читачі зможуть краще зрозуміти не лише особистість де Ґолля, а й контекст, у якому він творив.
Правовласникам