Книги » Новинки » Білл Гейтс
Білл Гейтс
Fb2

Книга Білл Гейтс Марія Сердюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Білл Гейтс
ISBN: 978-617-7754-08-3
Мова: Українська
Видавництво: IPIO
Кількість сторінок: 112
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Білл Гейтс fb2

Короткий зміст книги Білл Гейтс - Марія Сердюк

Юний Білл Гейтс мріяв, щоб на столі кожної людини був комп’ютер, а нині його мрія значно шляхетніша — подолати найнебезпечніші хвороби людства. Біографія наймолодшого мільярдера в історії людства має стати прикладом для кожного з нас. Білл народився у небідній родині, природа нагородила його метким розумом, він був і залишається доволі відкритою людиною. Звісно, багато хто може сказати, що Білл Гейтс — везунчик по життю. Та на прикладі багатьох видатних людей, про яких виходили книжки у даній серії, ми бачимо, що для успіху мало грошей, таланту чи краси. Білл Гейтс має шляхетні мрії, і впродовж усього свого життя він наполегливо до них прямує. І в цій книжці йтиметься саме про те, як досягти успіху, маючи не тільки розум і гроші, а й обирати правильний напрямок ­діяльності.
Для дітей молодшого та середнього шкільного віку. На сторінці ви можете завантажити книгу Білл Гейтс в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Білл Гейтс належить до жанру Біографічні книги для дітей. Електронна книга автора Марія Сердюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Білл Гейтс - Марія Сердюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
30 серпня 2024 01:55
Книга Білла Гейтса "Марія Сердюк" вражає глибиною думок і розумінням соціальних викликів сучасності. Автор майстерно поєднує особисті історії з глобальними проблемами, що робить читання не лише захоплюючим, а й повчальним. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне зрозуміти, як інновації можуть змінити світ на краще.
Правовласникам