Книги » Новинки » Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників
Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників
Fb2

Книга Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників Володимир Дмитренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників
ISBN: 978-966-663-429-3
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Кількість сторінок: 704
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників fb2

Короткий зміст книги Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників - Володимир Дмитренко

За всіх часів розвідка й контррозвідка були заняттями таємними, у їхні тонкощі посвячувалися лише обрані. Всіх таємниць римських спецслужб ми, сучасні історики, не знаємо й не довідаємося ніколи. Проте, завдяки збереженим працям античних авторів, а також уважному аналізу даних археології, нумізматики й епіграфіки, загальну картину, а подеколи й окремі конкретні епізоди, можна уявити собі достатньо чітко. Спираючись на наукові дані, автор іноді коментує події, висуває власні гіпотези й припущення, але ніде, у жодному рядку, не використовує вигадки — реальна історія розвідки та інших таємних служб Стародавнього Риму є набагато цікавішою, ніж будь-яка вигадка.
Понад півтори тисячі літ минуло відтоді, як припинила існування Римська імперія, але, сподіваюся, чимало читачів із подивом побачать, що багато з тодішніх методів і способів проведення таємних операцій не застаріли й дотепер.
Детальне історичне дослідження читається як захопливий пригодницький роман. На сторінці ви можете завантажити книгу Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників належить до жанру Спеціальні служби. Електронна книга автора Володимир Дмитренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників - Володимир Дмитренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
30 серпня 2024 02:33
Книга Володимира Дмитренка "Розвідка та інші таємні служби Стародавнього Риму і його супротивників" вражає глибиною дослідження і деталізацією фактів, які розкривають незнаний аспект давньоримської історії. Автор майстерно поєднує історичні дані з аналітичним підходом, що робить читання не тільки пізнавальним, але й захоплюючим. Рекомендую всім, хто цікавиться історією Риму та його стратегічними практиками.
Правовласникам