Книги » Новинки » Імітація
Імітація
Fb2

Книга Імітація Євгенія Кононенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Імітація
ISBN: 9789666632626
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2008
Формат: Електронна

Скачать Імітація fb2

Короткий зміст книги Імітація - Євгенія Кононенко

Найвідоміший роман письменниці. Психологічний детектив. За словами Андрія Куркова, він «вперше отримав таке задоволення від українського детективу, який завдяки своїм іронічно-трагічним інтонаціям не тільки міцно тримає увагу читача до останнього рядка, а й відтворює наше сьогодення краще за будь-який «високий» роман».
Під колесами товарного поїзда в невеличкому містечку на сході України гине співробітниця міжнародної фундації підтримки обдарованих дітей, 37-річна красуня Мар’яна Хрипович. Її київські друзі, коханці й колеги, збентежені несподіваною смертю, починають власне розслідування. Та наслідок їхніх розшуків не вкладається в жодні класичні схеми.
Знаходити юні обдарування — ціль Мар’яни Хрипович, співробітниці «Gifted Children Interational». Дитячий стиль позбавлений манірності, а розум меркантилізму — залишаються почуття, оголені на папері. Доросла людина може творити так у важкі часи, як наприклад, Анатолій: у метро відчайдушно грати на скрипці, не просячи нічого. Тому він — єдине кохання злісної кар’єристка Хрипович, але недовге: невдовзі обоє загинуть.
За що вбили гарну і успішну Мар’яну? Відповідь: за осуд імітації, за ненависть до неї. Вульгарний плагіат наївно претендував на захопленого глядача. Не вийшла завдяки Хрипович — і вона поплатилася, загинувши під колесами товарняка. Друзі і співробітники не вірять, що це міг бути нещасний випадок, і починають розслідування. Захоплююче і містичне. Потоптаний поховальний вінок, жахаючі звуки, пропалені цигарками картини, зарубаний музикант і ще, і ще…
Манера письма «життя — як воно є» характерна для початку роману. Далі вона змінюється — ніби пише вже інша людина: таємничість, моторошність, нервовість створює атмосферу містичного детективу. На сторінці ви можете завантажити книгу Імітація в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Імітація належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Євгенія Кононенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Імітація - Євгенія Кононенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
30 серпня 2024 03:55
Книга "Імітація" Євгенії Кононенко вражає глибиною аналізу сучасного світу та його ілюзій. Авторка майстерно створює натуралістичні образи, які змушують замислитися над сенсом життя і пошуками справжності. Це захоплююче читання, що залишає по собі вагомий слід у свідомості.
Правовласникам